MISSIE-ANALISE EN STEUNBAARHEID - Kleinschmidt, Heinrich; Kruger, Paul S. (The South African Journal of Industrial Engineering, 2011)
ENGLISH ABSTRACT: The concepts of mission analysis and supportability are considered from the first principles of processes and the interface between the two concepts are discussed. AFRIKAANSE OPSOMMING: Die konsepte van missie-analise en steunbaarheid word vanuit die eerste beginsels van prosesse beskou en die koppelvlak tussen die twee konsepte word bespreek.