PRODUCTION MIX PROBLEMS: FORMULATION AND SOLUTION STRATEGIES - Warren, Graeme (The South African Journal of Industrial Engineering, 2011)
ENGLISH ABSTRACT: This paper examines the sub-optimality of generalized greedy heuristics for solut ion of a certain well-known production mix problem formulation . The drawbacks of not modelling routing in the mix problem formulation are discussed, and an alternati ve mix prob lem formulation (with assoc iated solution strategies) is proposed . AFRIKAANSE OPSOMMING: Hierdie artikel verduidelik die sub-optirnaliteit van ' n algemene gulsige heuristiek vir 'n sekere bekende produkmengsel probleemformulering. Die nadele van weglating van produk roete inligting in die formulering is bespreek, en ' n alternatiewe formulering (met geassosieerde oplossingsstrategiee) is voorgestel.